Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 40 in Nederland

Fietstrainers

In de wintermaanden gewoon doortrainen? Met een fietstrainer train je gewoon vanuit je huis. Bekijk ons assortiment fietstrainers hieronder.

Sorteer op:
1 resultaten
Feedback Fietstrainer Omnium Portable (progres. weerstand) Unisex Rood
588,-
1 resultaten


Fietstrainers

Een fietstrainer is een frame met een roller waar je je fiets op kunt klemmen. Als je fiets erin geklemd is kun je een rijervaring simuleren, in een gecontroleerde omgeving. Sommige mensen gebruiken dit soort trainers om dag in dag uit te kunnen oefenen voor bijvoorbeeld een triatlon. Bij Internet-Sport&Casuals vind je een ruim assortiment fietstrainers en ergotrainers. Daarnaast vind je bij ons ook allerlei fietstrainer accessoires, zoals voorwielsteunen.

Fietstrainer kopen: waar let je op?

Als je een fietstrainer gaat kopen kun je rekening houden met een aantal punten. Ten eerste: de intensiteit van je trainingen. Ben je een beginner? Ga dan voor een fietstrainer voor beginners. Pas als je wat meer gevorderd bent is het aantrekkelijk om een trainer met extra snufjes, zoals een vermogensmeter, te kopen. Let daarnaast op of jouw fiets geschikt is voor de fietstrainer. Meestal is dit geen probleem, maar even checken kan nooit kwaad. Vervolgens kun je nog kijken naar hoeveel geluid de fietstrainer produceert, hoe duurzaam hij is en welke slimme functies (denk aan o.a. een ingebouwde powermeter) het apparaat bezit.    

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm