Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50 in Nederland

Kettlebells

De kettlebell is het meest effectieve trainingsgewicht. Met één gewicht kun je je hele lichaam trainen, waar en wanneer je wil. Door de brede gewichtsrange is de kettlebell geschikt voor beginnende en gevorderde sporters. Onmisbaar als je aan je conditie of kracht wil werken.

Sorteer op:
1 resultaten
1 resultaten


Kettlebells

De kettlebell is een trainingsgewicht. Ze werden vroeger gemaakt van gietijzer, maar tegenwoordig worden ze van kunststof gemaakt. Grote voordeel is dat ze daardoor een stuk goedkoper zijn en fijner vastpakken. Je kunt er tal van oefening mee doen en je hele lichaam trainen. Ideaal wanneer je thuis geen ruimte hebt voor veel fitness-spullen. De kettlebell is verkrijgbaar vanaf 4 kg tot 40 kg, dat maakt ze geschikt voor beginnende en gevorderde sporters. Trainen met een kettlebell versterkt je spieren en verbetert je stabiliteit en flexibiliteit. Je kunt het gewicht gebruiken voor kracht- en cardio. Zo kun je met een kettlebell spiergroepen trainen, maar ook een high intensity interval training doen.

Welk gewicht heb je nodig?

Met een kettlebell train je verschillende spiergroepen. Maar welk gewicht moet je kopen? Beginners starten natuurlijk met een lager gewicht dan iemand die al langer traint. Je spieren hebben namelijk tijd nodig om kracht op te bouwen. Ook per spiergroep verschilt het welk gewicht kettlebell je nodig hebt. Beginnende mannen starten met een kettlebell van 10 tot 12 kg. Vrouwen starten met een gewicht van 6 of 8 kg. Voor je benen kun je een zwaardere kettlebell pakken. Mannen starten met een gewicht van 16 kg en vrouwen met een gewicht van 12 kg. Als je regelmatig traint, merk je vanzelf dat de oefeningen makkelijker worden. Je spieren nemen in kracht toe. Je kunt dan overstappen naar een zwaardere kettlebell.

Bespaar geld en tijd

 Je kunt trainen met een kettlebell waar je wilt, wanneer je wilt en hebt dus geen duur abonnement nodig bij de sportschool. Onze goedkope kettlebells besparen je daardoor niet alleen geld, maar ook tijd. Met één enkel trainingsgewicht kun je eindeloos veel oefeningen doen. Zo train je efficiënt, effectief en ben je in een mum van tijd fit en gezond. En als je op werkdagen voor 16.00 uur bestelt, kan jij de volgende werkdag al aan de slag!

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm