Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50 in Nederland

Krachtstations

Met een krachtstation haal jij de complete sportschool naar jouw huis. Het is dé manier om thuis aan krachttraining te doen. Op zoek naar een krachtstation of toebehoren? Bekijk ons assortiment hieronder.

Sorteer op:
1 resultaten
1 resultaten


Krachtstations

In het assortiment van Internet-Sport&Casuals vind je verschillende krachtstations. Met zo’n krachtstation (of homegym) kun je thuis aan krachttraining doen. Maar voordat je een krachtstation gaat kopen is het slim om te weten waar je allemaal op kunt letten. Het is namelijk een behoorlijke investering, en dan wil je wel een apparaat aanschaffen dat aan je wensen voldoet. Let ten eerste op het soort krachtstation. Wordt er bijvoorbeeld met steekgewichten gewerkt of met halterschijven? Bekijk ook hoe zwaar het totale gewichtsblok is. Hoe ver kun je gaan (of wil je gaan)? Kijk daarnaast nog naar de afmetingen van het apparaat, het totale belastbare gewicht en of het krachtstation bijvoorbeeld uit te breiden is met extra gewichten of een leg extension.

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm