Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50 in Nederland

Springtouwen

Op zoek naar een springtouw? Bekijk ons uitgebreide assortiment hieronder.

Sorteer op:
2 resultaten
2 resultaten


Springtouwen

Met een springtouw kun je erg effectief trainen. Je gebruikt namelijk bijna al je spiergroepen tijdens het springen. Hierdoor verbrand je veel calorieën. Daarnaast verbetert het je coördinatie en vergroot het je uithoudingsvermogen. Bij Internet-Sport&Casuals vind je een ruim assortiment springtouwen. Als je een springtouw gaat kopen moet je op een aantal dingen letten. Dit is vooral de zwaarte van het touw, de lengte van het touw en de handvatten van het touw. Met een touw van rond de 180 gram zit je altijd goed, dit is voor de meeste mensen niet té zwaar en niet té licht. Voor de lengte kun je globaal onderstaande afmetingen aanhouden:

  • Lichaamslengte 160 cm – Springtouw 246 cm.
  • Lichaamslengte 170 cm - Springtouw 262 cm.
  • Lichaamslengte 180 cm - Springtouw 272 cm.
  • Lichaamslengte 190 cm - Springtouw 282 cm.

Hoeveel calorieën verbrand je met springtouwen?

Met springtouwen verbrand je ongeveer 10 calorieën per minuut. Best wel veel dus! Sprintouwen is daarmee een stuk effectiever (maar ook wel vermoeiender) dan een stevige wandeling. Wil je afvallen? Dan is dit een uitstekende en eenvoudige manier om snel veel calorieën kwijt te raken.

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm