Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50 in Nederland

Golfparaplu's

Voor handige golfparaplu’s kun je terecht bij Internet-Sport&Casuals. Wij hebben de ideale paraplu’s om jou te beschermen tegen neerslag terwijl je een balletje slaat. Bekijk ze nu!

Sorteer op:
5 resultaten
5 resultaten


Blijf droog tijdens een potje golf met een van onze golfparaplu’s

Het is geen geheim dat het weer in Nederland niet altijd even goed is. Zelfs tijdens hartje zomer kan er zomaar een bui vallen. Wanneer je bezig bent met een potje golf, is het erg vervelend als er een regenbui valt. Een golfparaplu helpt je gelukkig om droog te blijven. Jouw golfpartner kan hem boven je houden terwijl jij een bal slaat, maar onze golfparaplu’s zijn ook uitermate geschikt om jouw golftas droog te houden.

Bescherm jezelf tegen diverse weersomstandigheden

Golfparaplu’s hebben als voordeel ten opzichte van gewone paraplu’s dat ze groter en steviger zijn, waardoor ze je uitstekend beschermen tegen regen en wind. Zo blijf je dus droog én krijg je het niet snel koud, zeker niet als je ook nog een van onze warme golfjacks draagt. Zorg dus voor bescherming tegen alle weersomstandigheden en koop een golfparaplu in de gewenste kleur.

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm