Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50 in Nederland

Golfschoenen

Indien je op zoek bent naar golfschoenen van goede kwaliteit, voorzien wij je graag in die behoefte. Neem gerust een kijkje in ons schoenenaanbod.

Sorteer op:
5 resultaten
5 resultaten


Stabiel op de golfbaan staan met betrouwbare golfschoenen

Een potje golf spelen kan aardig wat tijd in beslag nemen. Zeker als je alle 18 de holes afgaat, ben je lang op de golfbaan te vinden. Goede uitrusting is hierbij gewenst en omdat je veel moet lopen, zijn betrouwbare golfschoenen absoluut onmisbaar. Een goede golfschoen biedt de nodige grip en stabiliteit tijdens het slaan, zelfs als het terrein nogal nat is. Wellicht is het ook iets voor jou om golfschoenen met golf spikes te kopen, zodat je verzekerd bent van extra veel grip.

Bied jouw voeten comfort

Wil je lekker het hele jaar door kunnen golfen, zonder bang te hoeven zijn dat je grip verliest bij slechte weersomstandigheden? Bestel dan een paar golfschoenen bij Internet-Sport&Casuals met een mooi design en kleur. Schaf er ook direct golfsokken bij aan en jouw voeten zijn voorzien van comfort!

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm