Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50 in Nederland

Klantenservice

We vinden goede service erg belangrijk, zowel voor als na je bestelling. Op onze klantenservicepagina’s vind je de belangrijkste informatie rond het bestelproces.

Heb je een specifieke vraag over een product of over je bestelling of vind je op deze pagina’s niet wat je zoekt? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of via klantenservice@foris.nl. We helpen je graag verder!
 

Veelgestelde vragen:
 

Wanneer komt mijn pakket?

Zodra je bestelling ons magazijn heeft verlaten ontvang je een DHL trackingcode van ons per e-mail. Zodra de code actief is (dit is na de eerste scan bij DHL) zie je de verwachte levertijd van het pakket. Grote pakketten worden doorgaans tussen 08:00-18:00 uur geleverd op werkdagen (vanwege de grootte van deze pakketten worden deze met het zakelijke netwerk geleverd). De tracking is altijd leidend.

Tip: download de DHL app. In deze app kun je je zending nauwkeurig volgen, het geplande bezorgmoment zien en het afleveradres last-minute aanpassen.

Wat is de levertijd?

Bestellingen die besteld zijn op werkdagen voor 20:30 uur, worden dezelfde dag verzonden (tenzij anders aangegeven). Bestellingen geplaatst op vrijdag na 16:00 uur en in het weekend, worden op maandag verzonden en op dinsdag geleverd. Fietsen met afmontage kunnen één werkdag later verstuurd worden vanwege de drukte in de werkplaats.

In de winkelwagen staat aangegeven op welke dag jouw bestelling wordt geleverd.
Meer informatie en uitzonderingen over levertijd

Ik heb mijn pakket niet ontvangen, wat nu?

De tracking die je hebt ontvangen van het pakket is altijd leidend. Geeft de tracking de status ‘geleverd’ maar heb je het pakket niet ontvangen? Doe dan even navraag bij de buren. Hebben zij het ook niet ontvangen? Dan kunnen wij een onderzoek voor je starten, stuur ons even een e-mail via klantenservice@foris.nl. Vermeld in deze e-mail altijd het factuurnummer.

Ik heb iets beschadigd ontvangen. Wat moet ik doen?

Stuur een e-mail (klantenservice@foris.nl) met daarin het factuurnummer, foto’s (indien mogelijk) en een duidelijke omschrijving van de schade. We ontvangen ook graag de gewenste oplossing zodat we je snel kunnen helpen.

Ik heb iets verkeerds ontvangen. Wat moet ik doen?

Om het zo snel mogelijk op te lossen ontvangen we graag een e-mail (klantenservice@foris.nl) met daarin het factuurnummer en een foto van het ontvangen artikel (indien mogelijk van de barcode). We lossen het dan zo snel mogelijk voor je op.

Hoe kan ik iets retourneren?

Je kunt je bestelling binnen 30 dagen na ontvangst retourneren als deze voldoet aan de voorwaarden genoemd op pagina Retourneren. Om het retourproces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen raden we je aan om gebruik te maken van het retourformulier. Via je account kun je een retourlabel kopen of een ophaalopdracht inplannen (grote pakketten). Verpak de retour goed! Beschadigingen tijdens de retourzending worden niet vergoed. Voeg het retourfomulier toe aan het pakket en breng deze naar een DHL servicepunt.

Geen account? Stuur het pakket met retourformulier naar:

Retouradres:
THOM SALES B.V.
T.a.v. retourafdeling
Rootven 19b
5531 MB Bladel

Meer over retourneren

Hoe neem ik contact op met de klantenservice?

Je kunt een e-mail sturen naar klantenservice@foris.nl. We reageren doorgaans binnen één tot twee werkdagen.

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm