Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50 in Nederland

Bedenktermijn

Wij begrijpen heel goed dat je na ontvangst van je bestelling de producten uitgebreid wilt bekijken, en in het geval van een mooie fiets ook even wilt voelen hoe de fiets zit. Daarom hanteren wij een bedenktijd van 30 dagen na ontvangst van je aankoop.

Toch niet blij met je aankoop? Blijkt de maat of kleur niet juist te zijn? Geen zorgen, je kunt je artikel en zelfs je fiets binnen 30 dagen na ontvangst van al je producten nog retourneren. Na ontvangst heb je dus 30 dagen de tijd om je aankopen terug te sturen. Bekijk het product gerust zoals je in de winkel zou doen. Voorbeeld: haal de fiets uit de doos en bekijk hem van alle kanten. Even de fiets uittesten? Dat mag tot een maximale afstand van 1 kilometer op schoon en droog wegdek. Wij willen graag benadrukken dat de geldende zichttermijn van 30 dagen duidelijk geen gebruikstermijn is waarin je het product uitvoerig kunt gebruiken alvorens te herroepen. 

Voorwaarden bedenktermijn:

  • Je bent als klant aansprakelijk voor de waardevermindering van gekochte producten, als die is ontstaan door gebruik dat verder gaat dan passen en proberen. Voor meer informatie zie onze pagina over retourneren
  • Ondergoed kan, vanwege de hygiëne, niet direct op de huid gepast worden. Houd bij het passen daarom altijd je eigen ondergoed onder het nieuwe ondergoed aan.
  • Voor een uitgebreidere uitleg over producten die uitgesloten zijn van herroeping, verwijzen we naar artikel 9 van de algemene voorwaarden.
Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm