Bekijk hele assortiment

Schaper

De braces en bandages van Schaper ondersteunen bij het herstel na een (sport)letsel. Ze zijn ontwikkeld in samenwerking met vooraanstaande medisch specialisten en therapeuten. Gemaakt van duurzame en huidvriendelijke materialen waardoor de braces en bandages comfortabel dragen. Zo werk jij snel en verantwoord aan je herstel.

Sorteer op:
1 resultaten
Gekozen filters: Schouder
Schaper Ice Pack & Compressie schouderbrace unisex zwart
€ 58,25
1 resultaten


Schaper: detail maakt het verschil

Het Oostenrijkse familiebedrijf Schaper GmbH ontwikkelt en produceert sinds 1927 hoogwaardige therapeutische bandages en braces, met als doel dat een actief leven zonder pijnlijke klachten mogelijk is. Eventueel met ondersteuning van een bandage of brace. 

Schaper heeft een eigen productieafdeling waar persoonlijke betrokkenheid, vakmanschap en hoge kwaliteitsnormen leidend zijn. Klassieke ambachtelijke technieken worden gecombineerd computergestuurde processen voor het beste resultaat. In de bandages en braces worden alleen huidvriendelijke materialen en de modernste onderdelen verwerkt.

Op het gebied van innovatie, productontwikkeling en -verbetering werken de orthopedische technici van Schaper nauw samen met vooraanstaande medisch specialisten en therapeuten. Duurzaamheid, draagcomfort en gebruiksvriendelijkheid staan daarbij op de voorgrond.

De bandages en braces van Schaper worden gebruikt voor de therapie van klachten en ter ondersteuning van het genezingsproces na (sport)letsel. Ze voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, effectiviteit en draagcomfort.

Kortom: met Schaper werk jij effectief en comfortabel aan je herstel!

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm