Bekijk hele assortiment

Vijverpompen

Met een vijverpomp houd je het water in topconditie. Bekijk hier de goedkope vijverpompen van Heissner en profiteer van voordeel. 

3 resultaten
Sorteer op:
HEISSNER fonteinpomp binnen 100-320 l/u grijs/zwart
Opruiming -52%
HEISSNER fonteinpomp binnen 100-320 l/u grijs/zwart
€ 22,95 € 10,95
HEISSNER multifunctionele pomp Aqua Stark indoor 200-700 l/u
Opruiming -50%
HEISSNER multifunctionele pomp Aqua Stark indoor 200-700 l/u
€ 55,95 € 27,95
HEISSNER vijverfilter- en beeklooppomp 2100 l/u grijs/zwart
Opruiming -40%
HEISSNER vijverfilter- en beeklooppomp 2100 l/u grijs/zwart
€ 141,95 € 85,50
3 resultaten

Vijverpomp

Een vijverpomp houdt het water schoon en helder. Het water blijft in beweging waardoor alle natuurlijke processen hun gang kunnen gaan. Tijdens deze processen geeft het vijverwater de afvalstoffen af en neemt het nieuwe, frisse zuurstof en kooldioxide op. Dankzij een vijverpomp ontstaan er geen bacteriën die het water groen doen kleuren. In dit gezonde vijverwater krijgen planten de kans om te groeien en zijn de vissen actiever. Ook kan de vijverpomp dienen als aandrijving voor de fontein, beekloop of vijverfilter. Kortom, om de vijver schoon, gezond en helder te houden is een vijverpomp onmisbaar. Bekijk hierboven ons complete en voordelige assortiment van Heissner.

Vijverpomp kopen

Wanneer je een vijverpomp wilt kopen, moet je weten welk type past bij je vijver. Dit is weer afhankelijk van de visbezetting en het type vijver. Zo moet een natuur- of zwemvijver in vier tot vijf uur zijn rondgepompt, bij een vijver met een lage visbezetting moet dat binnen drie tot vier uur en bij een hoge visbezetting binnen één tot twee uur. Daarnaast is de plek van de vijverpomp van belang. Iedere vijverpomp is geschikt voor plaatsing in de vijver (natte opstelling), maar niet iedere vijverpomp is geschikt voor plaatsing buiten de vijver (droge opstelling). Dit staat duidelijk in de productomschrijving aangegeven.

Goedkope vijverpompen

We hebben een breed assortiment goedkope vijverpompen van Heissner. Hiermee ben je verzekerd van een hoge kwaliteit voor een hele scherpe prijs. Naast goedkope vijverpompen hebben we allerlei andere nuttige materialen waarmee je de vijver en tuin tiptop in orde houdt. Denk aan vijveronderhoudsproducten, vijvermanden, vijververlichting, tuinslangen, scheppen, tuindecoratie en nog veel meer. Daarmee houd je het de vijver helder, schoon en fris en ligt de tuin er altijd netjes bij. Bestel jouw vijverpomp en andere tuinonderhoudsproducten op werkdagen voor 16.00 uur en wij verzenden je bestelling dezelfde dag.

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm