Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 40 in Nederland
% OP=OP Heel veel artikelen in prijs verlaagd! Shop nu >

Padelrackets

Een goed padelracket verbetert jouw spel, waardoor je iedere tegenstander moeiteloos verslaat. Bekijk hier onze collectie.

Sorteer op:
9 resultaten
Drop Shot padelracket Allegra 38 mm 45,5 cm EVA zwart/oranje
166,-
Scherp geprijsd
Akkeron padelracket Fenix C druppel 38 mm carbon geel/zwart
152,-
Scherp geprijsd
Snauwaert padelracket Grinta 370 carbon 38 mm zwart/oranje
115,-
Scherp geprijsd
Snauwaert padelracket Vitas 355 carbon 37 mm zwart/groen
115,-
Scherp geprijsd
Akkeron padelracket Fenix RC 38 mm carbon/rubber zwart/geel
146,-
Scherp geprijsd
Angel Sports padelracket 52 x 36,5 cm P42 EVA15 carbon zwart
74,95
Scherp geprijsd
Drop Shot padelracket Heritage 2.0 EVA 38 mm 45,5 cm zwart/geel
141,-
Scherp geprijsd
Drop Shot padelracket Cristal 2.0 EVA 38 mm 45,5 cm zwart/geel
109,-
Scherp geprijsd
Drop Shot padelracket Power 1.0 EVA 38 mm 45,5 cm zwart/rood
135,-
9 resultaten


Padelrackets

Een padelracket heeft geen snaren, maar is volledig gemaakt van kunststof. Het racketblad is rond en er zijn gaten in geboord. Daarnaast heeft een padelracket een koordje voor om de pols, zodat het je het racket in het heetst van de strijd niet kunt verliezen. Het frame en oppervlak van de meeste padelrackets zijn gemaakt van fiberglas, carbon of grafiet. De kern is gemaakt van EVA-foam. Deze materialen absorberen de trillingen tijdens het slaan, waardoor je tijdens lange rally’s minder last hebt van vermoeide armen. Een padelracket is vrijwel altijd 38 millimeter dik en mag een maximale lengte hebben van 45,5 cm.

Welk racket heb ik nodig?

Er zijn veel verschillende padelrackets verkrijgbaar in onze padel shop. Het materiaal en het gewicht bepalen hoe het racket speelt. Iedere padelspeler heeft zijn eigen speelstijl en daar hoort ook een passend padelracket bij. Het materiaal heeft invloed op de stijfheid van het racket. Een stijver padelracket geeft je meer controle, terwijl een zachter racket je meer power geeft. De meeste padelrackets wegen tussen de 320 en 380 gram. Hoe lichter het racket, hoe sneller jouw reactie tijd is. Dit is ideaal voor aanvallende spelers en beginners. Een zwaarder padelracket geeft meer power en wordt het vaakst door ervaren spelers gebruikt.

De vorm van het padelracket

Het blad van een padelracket kan drie verschillende vormen hebben. Een padelracket met een diamantvorm is geschikt voor ervaren spelers. De sweetspot zit hoger op het racketblad, waardoor je meer power hebt bij het slaan. Voor beginners is een padelracket met een ronde vorm geschikt, omdat de sweetspot groot is en in het midden van het racket zit. Bij padelrackets met een traanvorm zit de sweetspot hoog op het racketblad, waardoor ze geschikt zijn voor medium en gevorderde spelers.

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm