Bekijk hele assortiment

Stuntskates

Stuntskates zijn speciaal ontworpen voor het doen van trucs op straat of in het skatepark. Bekijk hier ons assortiment en profiteer van korting op Anarchy, Move, Powerslide en USD.

Bekijk ook: Advies over skates
4 resultaten
Sorteer op:
Move Drift Stuntskates Zwart
-35%
Move Drift Stuntskates Zwart
€ 109,00 € 70,95
USD stuntskates Realm Team unisex zwart
-29%
USD stuntskates Realm Team unisex zwart
€ 165,95 € 117,95
USD stuntskates Transformer junior zwart
-25%
USD stuntskates Transformer junior zwart
€ 165,95 € 124,95
USD stuntskates USD Sway Team lll zwart unisex
-26%
USD stuntskates USD Sway Team lll zwart unisex
€ 189,95 € 139,95
4 resultaten

Stuntskates

Stuntskates zijn speciaal ontworpen voor het freestylen en het doen van stunts. Tijdens de stunts is het belangrijk dat je veel stabiliteit hebt. Daarom zijn stuntskates anders ontworpen dan inlineskates. Stuntskates hebben kleinere skatewielen, zodat je lager bij de grond zit en daardoor meer stabiliteit hebt wanneer je landt na een sprong. Daarnaast hebben stuntskates speciale soulplates. Dit is een kleine inkeping tussen de twee voorste en achterste wielen. De soulplates gebruik je tijdens het grinden. Ten slotte geeft de hardboot schoen jouw enkels en voeten de juiste ondersteuning bij het skaten, springen, grinden en landen.

De juiste skates

Welke maat stuntskates moet je kopen? Bij het doen van trucs moet je goede controle hebben over je voeten. Dit gaat moeilijker wanneer de stuntskates te groot of te klein zijn. Als de skates te groot zijn gaan je voeten schuiven. Dat veroorzaakt blaren en het vermindert de stabiliteit tijdens het springen, grinden en landen. Bij nieuwe stuntskates kan de schoen in het begin een beetje krap aanvoelen. Dit komt door de padding aan de binnenkant van de schoen. Deze gaat vanzelf naar je voeten staan. De skates mogen niet te veel knellen. Als dat het geval is, heb je een grotere maat stuntskates nodig.

Veilig skaten 

Tijdens het stuntskaten doe je allerlei lastige trucs. Het is dus erg belangrijk dat je de juiste skatebescherming draagt. Draag daarom altijd pols-, elleboog-, kniebeschermers en een skatehelm. Ook is het raadzaam om een skatebroek te dragen die de heupen en onderrug beschermt. Deze bestel je samen met jouw nieuwe stuntskates heel eenvoudig in onze skatewinkel. Altijd met extreem veel voordeel en voor de allerlaagste prijs. En bestel je op werkdagen voor 16.00 uur, dan verzenden wij dezelfde dag.

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm