Inline Skates

Skaten is een ideale workout voor in het voorjaar of in de zomer. Gebruik de inline skates voor een ontspannen tocht door de stad of voor een intensieve training.

201 resultaten12345...9
Sorteer op:
201 resultaten12345...9

Inline skates

Inline skates zijn op veel manieren te gebruiken. Bijvoorbeeld voor een rondje door de stad of het park of voor een energieke training. Doordat de vier wielen onder de skates achter elkaar zijn geplaats haal je hoge snelheden, maar blijft de inline skate wel wendbaar. De inline skate is daardoor perfect voor gebruik op recreatief niveau. Tijdens het skaten belast je de spieren en gewrichten minder dan bijvoorbeeld tijdens het hardlopen. Skaten is daarom ook een goed alternatief wanneer je geblesseerd bent.

Inline skates kopen

Wanneer je inline skates wilt kopen is het belangrijk dat je weet welke maat je nodig hebt. De skates mogen niet te groot zijn, want dat veroorzaakt blaren. Te kleine inline skates gaan juist knellen. De hardheid van de wielen heeft invloed op het rolgemak. Hoe harder het wiel, hoe minder weerstand hij heeft en hoe meer snelheid je maakt. Hoe zachter het wiel, hoe meer demping je hebt en hoe minder je de spieren en gewrichten belast. Bij inline skates zit de hardheid van de wielen tussen 74A en 90A. Wanneer je op recreatiefniveau skate zijn wielen met een hardheid tussen 76A en 85A voldoende. En vergeet je niet te beschermen wanneer je door de straten rolt. Speciale skate bescherming voorkomt vervelende blessures als je onverhoopt valt.

Goedkope inline skates

In onze skatewinkel vind je meer dan 170 verschillende modellen goedkope inline skates van merken als Nijdam, Fila en Powerslide. Altijd voor de allerbeste prijs en met de beste service. Alle inline skates hebben wij direct op voorraad, dus je hebt ze snel in huis. Heb je een vraag over de maat? Neem dan contact op met de klantenservice via de live chat of mail. Bestel jouw goedkope inline skates op werkdagen voor 16.00 uur en wij verzenden jouw bestelling dezelfde dag!

Sluiten internet-sportandcasuals.com maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
Inloggen

Log hier in met jouw e-mailadres en wachtwoord.
Heb je nog geen account? Maak eenvoudig een account aan.


E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm