Stunt Skates

Stunt skates zijn speciaal ontworpen voor het doen van trucs op straat of in het skatepark. Bekijk hier ons assortiment.

5 resultaten
Sorteer op:
Move Drift Stuntskates Zwart
€ 109,00 € 80,50
USD stuntskates Realm Team unisex zwart
€ 149,00 € 109,95
5 resultaten

Stunt skates

Stunt skates zijn speciaal ontworpen voor het freestylen en het doen van stunts. Tijdens de stunts is het belangrijk dat je veel stabiliteit hebt. Daarom zijn stunt skates anders ontworpen dan inline skates of skeelers. Stunt skates hebben kleinere skate wielen, zodat je lager bij de grond zit en daardoor meer stabiliteit hebt wanneer je landt na een sprong. Daarnaast hebben stunt skates speciale soulplates. Dit is een kleine inkeping tussen de twee voorste en achterste wielen. De soulplates gebruik je tijdens het grinden. Ten slotte geeft de hardboot schoen jouw enkels en voeten de juiste ondersteuning bij het skaten, springen, grinden en landen.

Stunt skates kopen

Welke maat stunt skates moet je kopen? Bij het doen van trucs moet je goede controle hebben over je voeten. Dit gaat moeilijker wanneer de stunt skates te groot of te klein zijn. Als de skates te groot zijn gaan je voeten schuiven. Dat veroorzaakt blaren en het vermindert de stabiliteit tijdens het springen, grinden en landen. Bij nieuwe stunt skates kan de schoen in het begin een beetje krap aanvoelen. Dit komt door de padding aan de binnenkant van de schoen. Deze gaat vanzelf naar je voeten staan. De skates mogen niet te veel knellen. Als dat het geval is, heb je een grotere maat stunt skates nodig.

Veilig skaten op stunt skates

Tijdens het stunt skaten doe je allerlei lastige trucs. Het is dus erg belangrijk dat je de juiste skate bescherming draagt. Draag daarom altijd pols-, elleboog-, kniebeschermers en een skatehelm. Ook is het raadzaam om een skatebroek te dragen die de heupen en onderrug beschermt. Deze bestel je samen met jouw nieuwe stunt skates heel eenvoudig in onze skatewinkel. Altijd met extreem veel voordeel en voor de allerlaagste prijs. En bestel je op werkdagen voor 16.00 uur, dan verzenden wij dezelfde dag.

Onze website maakt gebruik van cookies. Sluiten
Inloggen

Log hier in met jouw e-mailadres en wachtwoord.
Heb je nog geen account? Maak eenvoudig een account aan.


E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm