Tennisschoenen

Goede tennisschoenen zijn belangrijk tijdens iedere training of wedstrijd. Ze helpen je bij het voetenwerk waardoor je wendbaarder bent en de bal beter op het racket raakt.

64 resultaten123
Sorteer op:
Wilson Tennisschoenen Rush Sport dames wit/paars
€ 75,00 € 25,95
Wilson Rush Pro Hard Court Dames Tennisschoenen Wit
€ 129,95 € 26,50
64 resultaten123

Tennisschoenen

Goede tennisschoenen zijn net zo belangrijk als een goed tennisracket. Ze geven je grip en balans op de baan. Dit is van belang bij het voetenwerk, want goed voetenwerk zorgt ervoor dat je wendbaarder bent op de baan. Tennisschoenen helpen je dus bij het perfect raken van de tennisbal op het racket. Daarnaast voorkom je met goede tennisschoenen dat je blessures oploopt. Bedenk maar eens: tijdens een wedstrijd moet je in een korte tijd heel veel verschillende bewegingen maken. Sprinten, glijden, springen, draaien en plots weer stoppen. Het is dan belangrijk dat jouw voeten goed ondersteund worden, zodat je blessures voorkomt en je volledig gefocust bent op het spel.

Wat voor tennisschoenen heb ik nodig

Welke tennisschoen je nodig hebt, is afhankelijk van het type ondergrond waar je op speelt. Er zijn verschillende type tennisschoenen die zijn ontwikkeld voor een specifiek soort ondergrond. Op een omnicourt, smashcourt of kunstgrasbaan draag je tennisschoen met een grof profiel. Op gravel kun je beter uit te voeten op tennisschoenen met een visgraatprofiel. Op gras geeft een tennisschoen met kleine noppen je grip en stabiliteit. Tenslotte heb je tennisschoenen voor tapijt. Deze hebben een glad profiel. Wil je tennisschoen kopen, dan is het belangrijk om vooraf te bedenken op welke type baan je het vaakst speelt. Speel je op verschillende type banen, dan is het verstandig om meerdere tennisschoenen aan te schaffen.

Tennisschoenen kopen

De tennisschoenen moeten dus passen bij het type ondergrond waar je op speelt. Daarnaast is het belangrijk dat de schoenen genoeg stabiliteit geven en schokdemping hebben. Ook dat voorkomt blessures en pijntjes tijdens het spelen. Daarom heeft Internet-Sport&Casuals alleen de allerbeste tennisschoenen in het assortiment. Deze geven jouw voeten de juiste ondersteuning en zorgen ervoor dat je jezelf volledig kunt focussen op het spel. Geen tegenstander die jouw nog kan verslaan!

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = dezelfde dag verzonden.

Sluiten internet-sportandcasuals.com maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
Inloggen

Log hier in met jouw e-mailadres en wachtwoord.
Heb je nog geen account? Maak eenvoudig een account aan.


E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm