Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 40 in Nederland
% OP=OP Heel veel artikelen in prijs verlaagd! Shop nu >

Ballennetten

De voetballen van jouw voetbalteam neem je gemakkelijk mee in een van onze ballennetten. Bekijk ons assortiment hieronder.

Sorteer op:
2 resultaten
Scherp geprijsd
Precision ballennet voor 10 ballen polyester zwart/wit
2,50
Scherp geprijsd
Precision ballennet voor 12 ballen nylon zwart/oranje
1,95
2 resultaten


Ballennetten geschikt om veel ballen in een keer naar het veld te dragen

Wanneer jouw voetbalteam aan een training of warming-up voor een wedstrijd gaat beginnen, willen jullie natuurlijk dat de spullen snel op het veld liggen, zodat jullie direct kunnen starten. De trainingsmaterialen en voetballen moeten dan klaarliggen voor gebruik. Om snel alle ballen bij het veld te krijgen, maak je gebruik van een ballennet. Ballennetten zijn namelijk geschikt om meerdere ballen tegelijk in te sjouwen. Het is dus een zeer praktische oplossing voor ieder voetbalteam!

Bestel jouw net

Ballennetten variëren in grootte bij Internet-Sport&Casuals. Wil je maximaal vijf ballen tegelijk meenemen, of is het juist de bedoeling er tien à vijftien ineens te dragen? Je vindt jouw ideale ballennet hoe dan ook in onze webshop. Maak je keuze tussen diverse handige netten en bestel direct!

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm