Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 40 in Nederland
% OP=OP Heel veel artikelen in prijs verlaagd! Shop nu >

Noppen

Als je noppen nodig hebt om onder jouw voetbalschoenen te schroeven, kun je bij ons terecht. Bekijk hieronder de noppen die je kunt kopen in onze webshop.

Sorteer op:
2 resultaten
Precision voetbalnoppen Ultra Flat 10 mm rubber zwart 10 stuks
5,75
Sportec Nylon Voetbalnoppen Gekarteld 12 Stuks
7,25
2 resultaten


Noppen voor ieder type ondergrond vind je hier

Tegenwoordig zijn er steeds meer voetbalschoenen op de markt waarbij je de noppen van de schoenen af kunt schroeven. Hiermee kun je inspelen op verschillende ondergronden, want per type veld verschilt de ideale nopsoort. De juiste noppen voor een kunstgrasveld zijn heel anders dan de noppen die je het beste draagt op een normaal voetbalveld. En wat denk je van het verschil tussen een droog en een nat, drassig voetbalveld? Hiermee kun je rekening houden door verschillende schroefbare noppen te kopen en zo in te spelen op diverse omstandigheden.

Wissel af per type veld

Op het gebied van schroefnoppen heb je meer dan genoeg keuze bij Internet-Sport&Casuals. De noppen verschillen qua lengte en materiaal, zodat je rekening kunt houden met het type veld. Probeer dus goed in te schatten welke schroefnoppen het meest geschikt voor jouw zijn. Bestel ook gerust meerdere soorten en/of maten noppen, zodat je kunt afwisselen. Je stopt de noppen gewoon in je voetbaltas en schroeft ze vlak voor de warming-up aan jouw schoenen, appeltje-eitje dus!

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm