Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 40 in Nederland

Trainingsmaterialen

Wanneer je op zoek bent naar trainingsmaterialen om jezelf te verbeteren op het trainingsveld, voorzien wij je in die behoefte. Bekijk onze materialen die jou helpen een betere voetballer te worden!

Sorteer op:
2 resultaten
Hi-point voetvolley set 2 stuks
185,-
Sportec coachbord voetbal opvouwbaar 90 x 60 cm
89,40
2 resultaten


Uiteenlopende trainingsmaterialen om ieder voetbalaspect te verbeteren

De voetbaltraining staat in het teken van beter worden in alles. Je wilt progressie boeken op het gebied van conditie, snelheid, passing, techniek, afwerken en ga zo nog maar even door. Voor al van deze aspecten zijn er bij Internet-Sport&Casuals diverse trainingsmaterialen verkrijgbaar. Deze materialen helpen je om een goede, gevarieerde training uit te zetten waarbij iedereen zich prettig voelt.

Bestel diverse materialen online

Ben je op zoek naar een stuitbaltrainer om op te oefenen met afwerken, zodat je ook beter leert mikken op een echt voetbaldoel tijdens de wedstrijd? Of wil je pionnen, trainingsriemen of hordensets kopen om je snelheid en/of conditie te verbeteren? Deze en vele andere trainingsmaterialen bestel je gemakkelijk en snel bij ons. Ontdek wat wij zoal voor je kunnen betekenen!

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm