Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 40 in Nederland

Voetbaldoelen

Wil jij een mooi voetbaldoel aanschaffen zodat je lekker kunt afwerken en partijtjes spelen? Wij hebben diverse stevige voetbaldoelen op voorraad, dus neem zeker eens een kijkje in ons assortiment.

Sorteer op:
1 resultaten
Tweedekansje
Precision voetbaldoel Match 194 x 26 x 24 cm wit-S
95,-
1 resultaten


Dankzij onze voetbaldoelen kun jij overal partijtjes spelen

Wanneer jij een echte voetballiefhebber bent, wil je het liefst altijd en overal een balletje trappen. Soms moet je hiervoor je eigen speelveld creëren, omdat een goed veld en een doeltje ontbreekt. Gelukkig kun je bij Internet-Sport&Casuals allerlei voetbaldoelen kopen die je binnen een mum van tijd opzet. Zo is het mogelijk om lekker een potje te voetballen op het strand, in een weiland of in je eigen tuin.

Gebruik een doeltje om jouw trap te trainen

Jouw eigen voetbaldoel zet je natuurlijk ook zonder problemen op als je alleen bent. Dit biedt je de mogelijkheid om jouw traptechniek te trainen. Trek je voetbalschoenen aan, pak je ballennet, leg wat ballen op een rij en trap die ballen tegen het netje. Zo word je een betere voetballer, en je haalt er nog plezier uit ook!

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm