Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50 in Nederland

Zwemmen

Met de zwemspullen uit onze zwemwinkel voel jij je als een vis in het water. Bekijk hier ons uitgebreide en unieke zwemassortiment. Weet je waarom zwemmen nou zo leuk en effectief is? Lees het in Baantjes zwemmen: de gezondste sport.

Sorteer op:
13 resultaten
13 resultaten


Zwemspullen kopen

Ben jij een echte waterrat en neem je graag een duik in het zwembad of de zee? Dan kan je niet zonder een set goede zwemspullen. Wanneer je baantjes trekt in het zwembad heb je een zwempak, zwembril en eventueel een badmuts nodig. Met deze zwemspullen glijd je soepel en snel door het water, terwijl je werkt aan je techniek of conditie. Trek je graag op recreatief niveau baantjes? Dan kan je het zwempak ook vervangen door een zwemslip of zwemboxer.

De beste kwaliteit

Wil je zwemspullen kopen van de beste merken voor de allerbeste prijs? In onze zwemwinkel vind je zwemspullen van merken als Arena, Speedo, Intex en Bestway. Deze merken zijn al jaren de experts binnen de zwemsport. Je bent verzekerd van de beste kwaliteit zwemspullen voor in het zwembad en aan het strand. En jij scoort deze merken nu extra voordelig bij Internet-Sport&Casuals. Alle zwemspullen hebben wij direct op voorraad, waardoor jij ze razendsnel in huis hebt. Aarzel niet en bestel jouw zwemspullen vandaag nog bij de voordeligste online zwemwinkel van Nederland!

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm