Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50 in Nederland

Voorwaarden kortingscodes

Voorwaarden kortingscodes door THOM SALES B.V.

Deze voorwaarden gelden voor het gebruik van kortingscodes die worden aangeboden door THOM SALES B.V. Door gebruik te maken van de kortingscodes ga je akkoord met deze voorwaarden.

Geldigheid coupons

 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op kortingscodes aangeboden door THOM SALES B.V.
 2. Iedere kortingscode is geldig gedurende de op de kortingsvoucher vermelde periode.
 3. Kortingscodes uitgegeven door THOM SALES B.V. kun je gebruiken voor aankopen bij alle webshops van THOM SALES B.V.. Kortingscodes zijn daarnaast niet geldig voor artikelen die worden aangeboden door derden, zoals artikelen van externe THOM SALES B.V.verkopers en tweedehands artikelen.
 4. Tenzij anders staat vermeld, geldt voor iedere kortingscode dat deze maar één keer kan worden gebruikt.
 5. De kortingscode moet in één keer worden besteed, een eventueel restant komt te vervallen.
 6. Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt.
 7. Indien met een kortingscode gekochte producten geretourneerd worden, komt de korting te vervallen. De kortingscode is dan dus niet opnieuw geldig.
 8. Je kunt kortingscodes niet ruilen voor geld. 
 9. De korting die met de kortingsbon wordt verkregen, wordt in mindering gebracht op het aankoopbedrag, op het moment van volledige betaling. Over een aanbetaling ontvangt de klant geen gedeeltelijk voordeel; het voordeel wordt toegekend bij de volledige afrekening van de aankoop.
 10. De kortingscode kan niet worden gebruikt in combinatie met soortgelijke voordelen of andere kortingscode(s).
 11. Kortingscodes uitgegeven door THOM SALES B.V. kunnen niet gebruikt worden voor de aankoop van boeken (zoals genoemd hiervoor onder 3) en cadeaubonnen van THOM SALES B.V.
 12. Een kortingscode dient tijdens het bestelproces doorgegeven te worden. Indien dit niet het geval is kan THOM SALES B.V. achteraf niet aansprakelijk gehouden worden te leveren conform de voorwaarden van deze kortingscode.


Misbruik en fraude

 1. Kortingscodes worden eenmalig verstrekt. In geval van diefstal of verlies vindt geen compensatie plaats. Onder verlies valt ook het (per ongeluk) wissen van e-mails.
 2. Het is verboden om de kortingscode(s) te dupliceren of te vervalsen met inbegrip van hacking, verspreiding van virussen, spamming of doorsturen.
 3. Het is niet toegestaan kortingscodes te gebruiken voor commerciële doeleinden en/of andere doeleinden dan waarvoor ze zijn uitgegeven.
 4. Iedere (poging tot) fraude of andere niet-toegestane handeling wordt geregistreerd en zal ertoe leiden dat (toekomstige) kortingscodes ongeldig zijn.
Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm