Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 40 in Nederland

Retourneren

Herroepingsrecht

In de periode van 30 dagen na ontvangst van je totale bestelling heb je de mogelijkheid te herroepen. Je bent op tijd met herroepen als je de herroeping verzendt voordat deze termijn is verstreken. Tijdens deze bedenktijd van 30 dagen dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Je dient het product slechts in die mate uit te pakken, zodat je kunt beoordelen of je het product wenst te behouden. Het uitgangspunt hierbij is dat je het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals je dat in een fysieke winkel zou mogen doen.

 • De 30 dagen bedenktijd geldt alleen voor die producten die bij de webwinkels van THOM SALES B.V. gekocht zijn.
 • Je kunt binnen een termijn van 30 dagen na ontvangst van je totale bestelling en zonder opgave van reden de koopovereenkomst herroepen, je bent op tijd met herroepen als je de herroeping verzendt voordat deze termijn is verstreken.
 • Een aantal producten is uitgesloten van herroeping, hiervoor verwijzen we naar de algemene voorwaarden.
 • Bekijk de pagina over de bedenktermijn voor nadere informatie over het herroepingsrecht.
   

Retourprocedure

Mag je het artikel retourneren na gebruik?

 • Je bent als klant aansprakelijk voor de waardevermindering van gekochte producten, als die is ontstaan door gebruik dat verder gaat dan passen en proberen. 
 • Cosmetica en verzorgingsproducten die bij ontvangst zijn verzegeld of geseald, bijvoorbeeld door middel van cellofaan, een strip of een sticker mogen alleen ongeopend en in de originele onbeschadigde verpakking worden geretourneerd. Geopende of gebruikte cosmetica en verzorgingsproducten worden dus niet teruggenomen.
 • Ondergoed kan, vanwege de hygiëne, niet direct op de huid gepast worden. Houd bij het passen daarom altijd je eigen ondergoed onder het nieuwe ondergoed aan.
   

Retourzending

We adviseren om bij een retourzending gebruik te maken van ons retourformulier, en deze samen met de factuur of pakbon toe te voegen aan de retourzending. Zo kunnen we je retourzending het snelst verwerken.

Het retourformulier is te vinden via onderstaande link:
Retourformulier

Stuur je retour naar onderstaand adres (afgeven is niet mogelijk).
Retouradres:
THOM SALES B.V.
T.a.v. retourafdeling
Rootven 19b
5531 MB Bladel

De directe kosten voor een retourzending zijn voor eigen rekening. Houd er rekening mee dat deze kosten ongeveer gelijk zijn aan de verzendkosten. De kosten zijn afhankelijk van het gewicht en grootte van de zending. Retourneer je vanuit het buitenland? Dan kunnen de kosten hoger uitvallen.

Retourlabel aanschaffen

In je account kun je de retourzending online aanmelden. Hier heb je de mogelijkheid om een retourlabel aan te schaffen, waarmee je de retourzending voor een lager tarief met DHL naar THOM SALES B.V. verzendt. Indien je geen account hebt kun je deze eenvoudig aanmaken onder het kopje ‘mijn account’. Wanneer je je aanmeldt met hetzelfde e-mailadres dat je bij de bestelling hebt opgegeven, verschijnt de bestelling automatisch in de bestelhistorie.

Gratis retourneren via onze afhaalpunten

Je kunt artikelen gratis retourneren bij één van onze afhaalpunten:

Retouren dienen in een gesloten doos te worden aangeleverd. Stop het volledig ingevulde retourformulier en een kopie van de factuur in de doos. Houd je factuurnummer of postcode bij de hand als je de retourzending afgeeft bij één van de bovenstaande afhaalpunten.

Terugbetaling

 • Indien je een bedrag betaald hebt, zal dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping, terugbetaald worden met hetzelfde betaalmiddel waarmee je betaald hebt. THOM SALES B.V. mag wachten met terugbetalen tot zij de goederen retour heeft ontvangen of je hebt aangetoond dat de goederen zijn afgeleverd bij THOM SALES B.V., al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Aan de terugbetaling zijn voor jou geen administratiekosten verbonden.
 • De directe kosten van het terugzenden van de goederen en het risico van verzending van je adres naar onze vestiging zijn voor jouw rekening.
 • Wanneer je een bestelling in zijn geheel retourneert, ontvang je het totale factuurbedrag inclusief de verzendkosten terug. Indien je een bestelling gedeeltelijk retourneert ontvang je enkel de artikelwaarde terug. Heb je voor avondlevering gekozen? Deze extra kosten (1,95) zijn voor eigen rekening, deze kosten worden niet vergoed.
 • Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, worden de kosten voor het afmonteren van de fiets niet vergoed.
Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm