Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 40 in Nederland

Retourneren

Toch niet blij met je aankoop? Blijkt de maat of kleur niet juist te zijn? Geen zorgen, je kunt je artikel en zelfs je fiets binnen 30 dagen na ontvangst van al je producten nog retourneren. Na ontvangst heb je dus 30 dagen de tijd om je aankopen terug te sturen. Bekijk het product gerust zoals je in de winkel zou doen. Voorbeeld: haal de fiets uit de doos en bekijk hem van alle kanten. Wij willen graag benadrukken dat de geldende zichttermijn van 30 dagen duidelijk geen gebruikstermijn is waarin je het product uitvoerig kunt gebruiken alvorens te herroepen. 

Retourprocedure

Mag je het artikel retourneren na gebruik?

  • Je bent als klant aansprakelijk voor de waardevermindering van gekochte producten, als die is ontstaan door gebruik dat verder gaat dan passen en proberen. 
  • Ondergoed kan, vanwege de hygiëne, niet direct op de huid gepast worden. Houd bij het passen daarom altijd je eigen ondergoed onder het nieuwe ondergoed aan.
  • Een aantal producten is uitgesloten van herroeping, hiervoor verwijzen we naar de algemene voorwaarden.
     

Retourzending

We adviseren om bij een retourzending gebruik te maken van ons retourformulier, en deze samen met de factuur of pakbon toe te voegen aan de retourzending. Zo kunnen we je retourzending het snelst verwerken.

Het retourformulier is te vinden via onderstaande link:
Retourformulier

Stuur je retour naar onderstaand adres (afgeven is niet mogelijk).
Retouradres:
THOM SALES B.V.
T.a.v. retourafdeling
Rootven 19b
5531 MB Bladel

De kosten voor een retourzending zijn voor eigen rekening. Houd er rekening mee dat deze kosten ongeveer gelijk zijn aan de verzendkosten. De kosten zijn afhankelijk van het gewicht en grootte van de zending. Retourneer je vanuit het buitenland? Dan kunnen de kosten hoger uitvallen.

Retourlabel aanschaffen

In je account kun je de retourzending online aanmelden. Hier heb je de mogelijkheid om een retourlabel aan te schaffen, waarmee je de retourzending voor een lager tarief met DHL naar THOM SALES B.V. verzendt. Indien je geen account hebt kun je deze eenvoudig aanmaken onder het kopje ‘mijn account’. Wanneer je je aanmeldt met hetzelfde e-mailadres dat je bij de bestelling hebt opgegeven, verschijnt de bestelling automatisch in de bestelhistorie.

Gratis retourneren via ons afhaalpunt

Je kunt artikelen gratis retourneren bij ons afhaalpunt:
Giga-Bikes Tilburg (Piusstraat 64 A/B, 5038WT Tilburg)

Retouren dienen in een gesloten doos te worden aangeleverd. Stop het volledig ingevulde retourformulier en een kopie van de factuur in de doos. Houd je factuurnummer of postcode bij de hand als je de retourzending afgeeft bij één van de bovenstaande afhaalpunten.

Terugbetaling

  • Indien je een bedrag betaald hebt, zal dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping, terugbetaald worden met hetzelfde betaalmiddel waarmee je betaald hebt. THOM SALES B.V. mag wachten met terugbetalen tot zij de goederen retour heeft ontvangen of je hebt aangetoond dat de goederen zijn afgeleverd bij THOM SALES B.V., al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Aan de terugbetaling zijn voor jou geen administratiekosten verbonden.
  • De directe kosten van het terugzenden van de goederen en het risico van verzending van je adres naar onze vestiging zijn voor jouw rekening.
  • Wanneer je een bestelling in zijn geheel retourneert, ontvang je het totale factuurbedrag inclusief de verzendkosten terug. Indien je een bestelling gedeeltelijk retourneert ontvang je enkel de artikelwaarde terug. Heb je voor avondlevering gekozen? Deze extra kosten (1,95) zijn voor eigen rekening, deze kosten worden niet vergoed.
  • Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, worden de kosten voor het afmonteren van de fiets niet vergoed.
Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm