Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 40 in Nederland

Levertijd

Levertijd binnen Nederland

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezefde dag verzonden (tenzij anders aangegeven). Bestellingen geplaatst op vrijdag na 16:00 uur en in het weekend, worden op maandag verzonden en op dinsdag geleverd.

De levertijd kan om drie redenen afwijken:

  1. De afmetingen van het pakket. Bij grotere pakketten is het mogelijk dat de levertijd toeneemt.
  2. De bestelling bestaat uit meerdere artikelen die in verschillende warehouses liggen. Deze artikelen worden door verzameld en in één pakket verzonden. Dit verzamelen zorgt voor het oplopen van de levertijd. Het zorgt er wel voor dat de bestelling in één keer bezorgd wordt. Hierdoor hoef je niet op meerdere momenten thuis te zijn om je bestelling te ontvangen én dragen we samen bij aan een beter milieu.
  3. In verband met drukte in de werkplaats kan het voorkomen dat afgemonteerde fietsen een werkdag later geleverd worden.
     

Levertijd in België

Brievenbuspost en kleine pakketten naar België worden in samenwerking met DHL door bpost geleverd. Pakketten groter dan 120 x 60 x 50 cm worden door DHL geleverd. Voor Vlaanderen geldt net als voor Nederland: bestellingen worden binnen 2-4 dagen geleverd. Bestellingen geplaatst op vrijdag na 16:00 uur en in het weekend, worden op maandag verzonden en op dinsdag geleverd. Houd ook hier rekening met afwijkingen in levertijden zoals deze gelden in Nederland.

Levertijd overige landen

Voor de levertijden naar overige landen klik hier.

Levertijd bij ophalen

Op werkdagen vóór 08:00 uur besteld? Dan kun je jouw bestelling in veel gevallen dezelfde dag al afhalen bij ons afhaalpunt. In verband met drukte in onze werkplaats kan de levertijd van afgemonteerde fietsen met een dag verlengd worden. Je ontvangt altijd per e-mail een bericht als je bestelling klaar ligt op het afhaalpunt. Je bestelling blijft hier 14 dagen liggen. Daarna gaat deze automatisch retour naar ons distributiecentrum.

Adresgegevens afhaalpunten:
Giga-Bikes Tilburg: Piusstraat 64 A/B, 5038WT Tilburg

Levering op DHL ServicePoint 

Pakketten kun je laten afleveren op een DHL ServicePoint naar keuze.
Als een pakket klaar ligt op het door jou gekozen ServicePoint, ontvang je een e-mail. Een pakket blijft één week op een ServicePoint liggen. Daarna wordt het teruggestuurd naar ons magazijn. 
Pakketten groter dan 80 x 50 x 35 cm kunnen niet worden afgeleverd op een DHL ServicePoint.

Land

Levertijd in werkdagen

Nederland

1

België

1

Bulgarije

4-7

Denemarken

2-4

Duitsland

1-3

Estland

4-7

Finland

3-5

Frankrijk

2-4

Griekenland

4-8

Hongarije

2-4

Italië

2-7

Kroatië

4-6

Letland

4-5

Litouwen

3-6

Luxemburg

1

Noorwegen

3-8

Oostenrijk

2-4

Polen

2-4

Portugal

3-7

Roemenië

3-8

Slovenië

2-4

Slowakije

2-4

Spanje

2-6

Tsjechië

2-3

Zweden

2-5

Zwitserland

2-5

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm