Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50 in Nederland

Buikspiertrainers

Sterke buikspieren helpen bij het stabiliseren van je lichaam. Ze zorgen voor je core-stability. Je traint je buikspieren eenvoudig met een buikspiertrainer. Bekijk hieronder ons assortiment.

Sorteer op:
3 resultaten
3 resultaten


Buikspiertrainers

Gebruik je een buikspiertrainer op de juiste manier, dan zul je vetmassa kwijtraken en spieren trainen. Buikspiertrainers zijn er in talloze uitvoeringen. In grote lijnen kun je ze onderverdelen in dynamische en statische apparaten. Bij dynamische oefeningen is er continu een afwisseling tussen het samentrekken en ontspannen van je spieren. Bij statische  oefeningen zijn je buikspieren steeds aangespannen. Bij Internet-Sport&Casuals vind je een ruim assortiment buikspiertrainers. Ga bijvoorbeeld voor een buikspierwiel. Hoe train je met zo’n wiel? Heel eenvoudig. Plaats je knieën op de grond, pak de handgrepen stevig vast en rol het wiel van je af. Je kunt ook gaan voor een kussen voor buikspiertrainingen. Zo’n kussen volgt de natuurlijke kromming van de wervelkolom, waardoor het pijn in de rug verlicht tijdens het sporten. Bekijk ons huidige assortiment hierboven en bestel jouw buikspiertrainer vandaag nog!

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm